Pitäisi hommata uusi vaaka. Vanha digitaalinen on rikki ja tuo tavisversio kun näyttää sen kilon tarkkuudella. Vaaka on siksi tärkeä kumppani, koska paino on vuosien varrella kiivennyt lähes taivaisiin ja nyt olisivat uudet, entistä paremmat ja terveellisemmät elämäntavat hakusessa.

Netti on aina hyvä tiedonhakulähde, kun etsii jotain tuotetta. Tänäänkin huomasin, että erästä vaakaa myydään Markantalon verkkokaupassa hintaan 24 tai 20 euroa ja sama vaaka oli Gigantin verkkokaupassa 44,90. Aikamoinen hintaero sanoisin.

Nyt en vaan tiedä, että tilaisinko nettikaupasta vai kävisinkö ostamassa jostain. Varsinkin kun verkosta ei löydy läheskään kaikkien isojen liikkeiden valikoimia. En jaksaisi odottaa pahimmillaan yli viikkoa vaakaa postista, mutta toisaalta kaupoissa ravaaminen yhden vaa'an perässä ei juuri innosta.

Painopudotus olisi siis ehdottoman tärkeää jo terveydellisistä seikoista. Painoindeksi kun lähentelee 40 eikä 30:tä. Lisäksi kun toiveissa on raskaus vielä tämän vuoden aikana ei painonpudotuksesta senkään suhteen olisi ainakaan haittaa. Siis raskaaksi tulemisen kannalta.

Pitäisi nyt vain tehdä päätös. Tänään on muutenkin puuhaa ja jossain määrin kärsimättömänä ihmisenä haluan kaikki asiat välittömästi.